Kensho Premium Fitness


Opdrachtgever
Sibel kwam naar Studio Most met haar droom: een sportschool waar alles samen komt. Mind, body & soul. Een plek waar je je lichaam in zijn beste vorm ooit kan krijgen. Waar je terecht kunt voor lessen mindfulness. Maar waar vooral gekeken wordt naar wat jou ‘happy’ maakt.

 

Vraag
Hoe kunnen we een brand ontwikkelen waar alle drie de pijlers (mind, body en soul) even zwaar wegen. Een plek waar je niet alleen de sportmethodieken van de toekomst vindt, maar waar je ook gewoon kunt relaxen en werken aan je innerlijke gesteldheid.

Oplossing
Met alleen een naam en een logo waren we er niet. Er was werk aan de winkel: van flyers en nieuwsbrieven tot de gevel en de kleuren op de muur. We bleven ver weg van de ‘actieknallers’ en hebben met een rustig kleurenpalet een ontspannen en authentiek gevoel gecreëerd.

 

Resultaat
Een duidelijke basis waar snel en effectief mee gevarieerd kon worden. Kensho is een plek geworden waar Sibel trots op kan zijn, en waar de leden de filosofie ‘happiness is your choice’ hebben omarmd.
Kensho Bakery


Een belangrijk onderdeel van Kensho is de Bakery. Een plek waar je terecht kunt voor een goede kop koffie, een verse smoothie vol vitaminen of een goed belegde sandwich.

De uitingen van de Bakery zijn een op zichzelf staand geheel geworden, maar hebben allemaal nog steeds de kensho-saus die ze zo fijn maakt. Een aanwinst voor de Czaar Peterstraat in Amsterdam!
KenshoFitness.nl


De website fungeert als digitaal magazine: beeld en kleur doen het werk. Grote afbeeldingen en duidelijke tekst die de sfeer van Kensho weergeven. Korte, krachtige taal en een no-nonsense tone of voice informeren de bezoeker op een directe manier. Je vindt er alles wat je zoekt, van informatie over workshops, het lesrooster, de filosofie van Kensho en de lidmaatschappen.


Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!