Kensho Premium Fitness

Allereerst ontwikkelden wij een logo, vriendelijk door zijn ronde vorm. Een logo dat oneindig in te zetten is. Denk daarbij aan stickers, stempels, etc. Juist als iets heel erg Kensho is, kun je er op die manier je stempel op drukken. Het logo komt mooi terug op alle uitingen. In de cirkel staat Kensho in een duidelijk lettertype, dat gestempeld lijkt. Daarboven mind – body – soul: de drie pijlers waar je als member aan kunt werken bij Kensho.

Kensho kenmerkt zich door veel gebruik te maken van kleur. Optimistische, warme kleuren tegenover koele blauwtinten. Omdat er een ontzettend groot en divers aanbod is en een enorme verscheidenheid in members, hebben we ervoor gekozen om met vlakken te werken. Deze komen terug in de nieuwsbrief, op de website en in advertenties en staan voor de veelzijdigheid binnen Kensho.

most remarkable heeft Kensho neergezet als een plek waar je zowel kunt trainen als ontspannen. Zo is er een Bakery, waar echt dat huiskamergevoel heerst. Waar je terecht kunt voor een heerlijke speltmuffin of voor huisgemaakte muesli. Voor de Bakery ontwikkelden wij verschillende verpakkingen en een placemat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.