Studio Most Monthly

We weten dat je als start-up (of als andere organisatie) niet bakken met geld hebt om uit te geven aan kick-ass vormgeving en marketing. We weten ook dat je misschien niet alles in één keer nodig hebt. Daar hebben wij iets op verzonnen: ‘Studio Most Monthly’.  Voor een vast bedrag per maand krijg je een jaar toegang tot onze skills en werken we samen aan een optimale media-inzet! Bel voor meer informatie en het naadje van de kous naar 036 548 2001 of stuur een mailtje naar hallo@studiomost.nl!

Stel, wij hebben een prachtige nieuwsbrief voor je gemaakt. En daar wil je er eigenlijk nog wel drie van. Dan is het handig om een Studio Most Monthly-abonnement te nemen! Je betaalt een vast bedrag per maand, en wij maken nog drie nieuwsbrieven voor je. Geen gedoe met hoge kosten elke keer, want je betaalt per maand en beslist zelf wanneer wij iets voor je doen.

 

Natuurlijk hoeft dit niet alleen om een nieuwsbrief te gaan, we kunnen ook je site blijven aanpassen, flyers voor je maken of elk seizoen een nieuwe menukaart… Eigenlijk kan alles, maar het is misschien handig als je ons even belt (of mailt natuurlijk) met jouw voorstel!

Neem ook eens een kijkje bij onze alles-in-één pakketten! Super handig!